Je'rod in zijn element

Ondernemers in Kaag en Braassem

In onze nieuwe rubriek ‘’Ondernemers in Kaag en Braassem’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag is Je’rod Gerrits aan het woord, die freerun-lessen gaat aanbieden voor kinderen in Kaag en Braassem. 

''Hallo allemaal,

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Ik ben Je’rod Gerrits 19 jaar, en ik ben op zoek naar jullie!

Ik heb freerun-lessen gegeven in Houten, en dat wil ik ook graag brengen naar onze gemeente. Hierbij heb ik jullie nodig. Vind je het leuk om sportief bezig te zijn in een interactieve groep? Dan heb ik wat leuks voor je.

In de zomervakantie wil ik namelijk freerun-lessen aanbieden voor de kinderen die niet op vakantie gaan en wel graag willen bewegen. Interesse? Doe dan 22 juli mee met de kennismakingslessen. Zo maak je kennis met de sport, maar ook met elkaar.''

Tijden:

12:00/13:00: 7/9 jaar

13:00/14:00: 9/12 jaar

14:00/15:00: 12+ 

Locatie: Tweesprong Lucas van Leydenlaan 2, 2371 RW roelofrendsveen

Meer weten? Bel dan naar 06-11464940 of stuur een mailtje naar Libertadparkour@hotmail.com

Freerunning

Freerunning is een manier van uitdrukken door interactie met verschillende obstakels en omgeving. Freerunning kan bestaan ​​uit flippen en draaien. Deze bewegingen worden meestal overgenomen uit andere sporten, zoals gymnastiek, tricking of breakdancing.

Ben jij of ken jij een ondernemer in de gemeente Kaag en Braassem, die het net als Je’rod ons platform wel kan gebruiken? Stuur dan een mailtje naar info@allesinkaagenbraassem.nl!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.