Dennis

Ongeval op rotonde, bestuurder naar politiebureau

Zaterdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Alkemadelaan in Roelofarendsveen. Ter hoogte van Het Oog had een aanrijding plaats gevonden.

Een automobiliste was op de rotonde met zijn rechtervoorkant tegen de linkerachterkant van een andere auto aangereden. Eén van de inzittenden van de laatste auto is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee. De bestuurder van het andere voertuig is meegenomen naar het politiebureau.

Tekst gaat verder onder de foto!

Bots Het Oog

Tijdens de afhandeling van het ongeval was er 1 rijstrook afgesloten. Een berger heeft de auto van de veroorzaker meegenomen. 

Berging Het Oog


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.