Dennis

Ongeval op rotonde, bestuurder naar politiebureau

Zaterdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Alkemadelaan in Roelofarendsveen. Ter hoogte van Het Oog had een aanrijding plaats gevonden.

Een automobiliste was op de rotonde met zijn rechtervoorkant tegen de linkerachterkant van een andere auto aangereden. Eén van de inzittenden van de laatste auto is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee. De bestuurder van het andere voertuig is meegenomen naar het politiebureau.

Tekst gaat verder onder de foto!

Bots Het Oog

Tijdens de afhandeling van het ongeval was er 1 rijstrook afgesloten. Een berger heeft de auto van de veroorzaker meegenomen. 

Berging Het Oog


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.