Z&PC Alkemade

Onnodig verlies voor de Heren 1 van Alkemade in Amstelveen

Zondag 20 november mocht de Heren 1 van Alkemade aantreden tegen de Heren 1 van De Futen uit Amstelveen, de huidige nummer 2 van de competitie. Na een uitgebreide voorbespreking van coach Sandro Gordijn en assistent coach Richard Turk begonnen de Heren met vertrouwen aan de wedstrijd.

In de eerste periode werd er goed verdedigd, maar werden er aanvallend te weinig acties gecreëerd waardoor veel ballen van afstand werden geschoten. Desondanks eindigde de eerste periode in een 1-2 voorsprong voor de Heren van Alkemade.

De tweede periode werd gekenmerkt door een hoop uitsluitingen (5) aan de kant van Alkemade. Doordat de aanvallende acties wel werden bekroond met een doelpunt was de score halverwege de wedstrijd 4-5 in het voordeel van Alkemade. De derde periode ging vrijwel gelijk op wat resulteerde in een 7-7 tussenstand bij het ingaan van de laatste periode.

Helaas liep de vierde periode niet zoals gehoopt. Door enige frustraties om bepaalde beslissingen van de scheidsrechters en een chaotische verdediging bij de Heren van Alkemade kon De Futen nog vijf goals maken. Hierdoor eindigde de stand in een 12-7 verlies voor de Heren van Alkemade.

De doelpuntmakers waren: Timo Bongers (3), Stephan Brug (2), Rogier de Jeu (1) en Bob van Egmond (1). Desondanks gaan de Heren vol vertrouwen de thuiswedstrijd van zaterdag 26 november tegemoet met DAW Heren 1 als tegenstander. Die wedstrijd wordt om 20:15 gespeeld in De Tweesprong.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.