Dennis

Opnieuw Made aan de Kade

Na een uit nood geboren, maar zeer succesvolle eerste editie van Made aan de Kade, heeft Wij Presenteert besloten de kunsttentoonstelling ook dit jaar weer te organiseren. Het onderwerp dit jaar is “Pittig!”. 

Doordat de jaarlijkse kunsttentoonstelling Made vorig jaar niet door kon gaan, werd besloten een editie rond het Veense haventje te organiseren. Bewoners rond de haven plaatsten kunstwerken van artiesten uit Kaag en Braassem achter de ramen van hun woning. Wandelaars konden ze bekijken en via een QR-code meer informatie krijgen over kunstenaar en kunstwerk. Dit bleek zo’n succes, dat besloten is ook dit jaar een Made aan de Kade te houden. 

Met het onderwerp “Pittig!” kun je veel kanten op. “Misschien dacht je direct aan gekruid, gepeperd of vurig. Maar pittig is meer: het is kittig, voortvarend en dynamisch. Een pittig windje is behoorlijk krachtig! En heb je weleens een pittig woordje met iemand gewisseld? Het mag pikant, ernstig of degelijk: als er maar pit in zit!”, aldus de organisatie op Facebook. 

Alle, bij de organisatie bekende kunstenaars zijn reeds aangeschreven. Heb jij niets gekregen, maar wil je wel graag meedoen, geen probleem. Stuur een mail naar made@wijpresenteert.nl en je krijgt alle info toegestuurd. 

made langs de kade 2.jpeg


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.