Jay Z in Beyoncé’s “Black Is King” (2020_

Opposuits werkt opnieuw samen met Beyoncé en Jay-Z

De pakken van het Veense bedrijf Opposuits worden opnieuw gebruikt door niemand minder dan Beyoncé en Jay-Z. Deze keer zullen de pakken te zien zijn in een Amerikaanse muzikale film van de Amerikaanse zangeres.

Waar vorig jaar 50 dansers de knalroze variant droegen in een clip van Beyoncé, wordt nu de luipaard variant gebruikt in een nieuwe muziekfilm van de zangeres.

Guus Bakker, Jasper Castelein en Jelle van der Zwet, alle drie afkomstig uit Roelofarendsveen, kregen tijdens hun backpackvakantie in Vietnam het idee een maatpak te maken van stoffen met opvallende kleuren en motieven. Na positieve reacties besloten ze het concept op te zetten. Nadat Rafael van der Vaart per toeval in een oranje pak van Opposuits poseerde, ter gelegenheid van het Europees kampioenschap voetbal in 2012 , kreeg het bedrijf een vliegende start. 

Samenwerken met Beyoncé is niet het eerste succes van de mannen. Eerder presenteerde Jimmy Kimmel, een Amerikaanse presentator, al in een pak van Opposuits. Inmiddels zijn de pakken te koop bij Macy’s en in Nederland bij bijvoorbeeld Zalando. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.