OVKB houdt eerste live evenement

Kaag en Braassem, OVKB grijpt de versoepelingen van het kabinet aan om het jaarlijkse langste-dag-evenement live te laten plaatsvinden. Het is het eerste live evenement sinds de fusie van ondernemersverenigingen OVA Kaag en Braassem en OVKB-Oost, een halfjaar geleden.

De eerste kans dus ook om elkaar live tegen te komen. Nog wel op kleine schaal en binnen de nog steeds geldende beperkingen.

In de buitenlucht
Het idee is een langste-dag-happen&trappen-fietstocht, waarbij op 24 juni in groepen wordt gefietst langs langs vijf verschillende collegabedrijven rondom de Braassem, waar overal wat wordt gegeten en gedronken. Onderweg kom je als lid andere OVKB-leden tegen. Het idee: zo ontmoet je in klein comité weer eens andere ondernemers.


Het fusiefeest staat ook nog op de planning, maar daarmee wacht OVKB tot de versoepelingen nog verder zijn, zodat ook een feestje met meerdere personen weer mag. Als OVKB-lid vind je de uitnodiging en mogelijkheid tot  inschrijven voor de fietstocht in je mailbox en in de OVKB-app. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.