Hockeyclub Alkemade

Paashockey bij Hockeyclub Alkemade, doe je mee?

Op 16 April is er Paashockey bij Hockeyclub Alkemade. Dit is zowel voor leden als voor vrienden en vriendinnen en iedereen die een keertje wil hockeyen of gewoon een leuke dag wil hebben.

In de ochtend zullen er voor groep 1 t/m 4 spelletjes gespeeld worden en in de middag voor groepen 5 t/m 8 een toernooi. Groepen 1 t/m 4 starten om 09:30 uur, voor hen zal het programma om 12:00 uur weer klaar zijn. Ze zullen vooral veel hockeyspelletjes spelen én een paar wedstrijdjes. Er zullen voldoende sticks op de club zijn om er eentje te lenen.

Groepen 5 t/m 8 gaan een heus toernooi spelen. Dit zal starten om 13:30 uur en zal om 16:30 uur weer klaar zijn. Ze spelen in teams van 6. “Dus verzamel al je vrienden en vriendinnen om een team te vormen en dan maken we er een top middag van! Als je niet een volledig team hebt, of je wilt zelf meedoen kan dat ook en zullen we een team voor je vormen. Een bitje en scheenbeschermers raden we aan, sticks zijn er voldoende op de club om te lenen.”

Aanmelden kan door een mailtje met daarin de teamnaam, namen van de deelnemers, leeftijden en groepen te sturen naar jeugdzaken@hcalkemade.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.