Plantage 87 gestegen naar plek 91 in top 500 Restaurantgids

Dinsdagochtend 29 oktober maakte restaurantgids Lekker haar top 500 van Nederland bekend. Vorig jaar stond Plantage 87 uit Oude Wetering op plek 99 in de lijst. Dit jaar is het restaurant gestegen naar plek 91.

Stephan Möllers, chef-kok bij Plantage 87, noemt het iets om trots op te zijn. “De Lekker 500 is echt een serieuze lijst in ons vakgebied en om dan weer te stijgen dit jaar is heel mooi”, vertelt Stephan. “We zijn heel trots op deze prestatie. We hebben het echt met elkaar neergezet. Bij ons heeft iedereen een liefde voor het vak en dat zie je terug in de gerechten die we onze klanten voorschotelen.”

“Vorig jaar kwam de plek in de top 100 totaal onverwachts. Ik kan me nog goed herinneren dat ik de kinderen aan het ophalen was. Opeens kreeg ik een berichtje dat we de top 100 hadden gehaald. Toen hebben we het wel even goed met elkaar gevierd”, lacht Stephan. “We zijn dan ook zeer vereerd dat we dit jaar 8 plekken zijn gestegen. Het is echt een prestatie waar we trots op mogen zijn.”

“Eerlijk gezegd hadden we de stijging op de lijst niet aan zien komen. Je streeft natuurlijk altijd naar beter en loopt een stapje harder om de beste gerechten en de lekkerste wijn te serveren. We luisteren ook altijd naar de feedback van onze gasten, maar een plek in de top 100 is toch altijd een grote eer.”


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.