Plantage 87 gestegen naar plek 91 in top 500 Restaurantgids

Dinsdagochtend 29 oktober maakte restaurantgids Lekker haar top 500 van Nederland bekend. Vorig jaar stond Plantage 87 uit Oude Wetering op plek 99 in de lijst. Dit jaar is het restaurant gestegen naar plek 91.

Stephan Möllers, chef-kok bij Plantage 87, noemt het iets om trots op te zijn. “De Lekker 500 is echt een serieuze lijst in ons vakgebied en om dan weer te stijgen dit jaar is heel mooi”, vertelt Stephan. “We zijn heel trots op deze prestatie. We hebben het echt met elkaar neergezet. Bij ons heeft iedereen een liefde voor het vak en dat zie je terug in de gerechten die we onze klanten voorschotelen.”

“Vorig jaar kwam de plek in de top 100 totaal onverwachts. Ik kan me nog goed herinneren dat ik de kinderen aan het ophalen was. Opeens kreeg ik een berichtje dat we de top 100 hadden gehaald. Toen hebben we het wel even goed met elkaar gevierd”, lacht Stephan. “We zijn dan ook zeer vereerd dat we dit jaar 8 plekken zijn gestegen. Het is echt een prestatie waar we trots op mogen zijn.”

“Eerlijk gezegd hadden we de stijging op de lijst niet aan zien komen. Je streeft natuurlijk altijd naar beter en loopt een stapje harder om de beste gerechten en de lekkerste wijn te serveren. We luisteren ook altijd naar de feedback van onze gasten, maar een plek in de top 100 is toch altijd een grote eer.”


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.