Dennis

Plantage 87 stijgt 7 plekken in Lekker top 500!

Net als vorig jaar, is ook dit jaar Plantage 87 in Oude Wetering het hoogst genoteerde restaurant uit Kaag en Braassem in de Lekker Top-500. Het restaurant presteerde zelfs zo goed, dat het 7 plaatsen steeg.

De Lekker Top-500 wordt ieder jaar uitgebracht door lekker.nl en bevat de 500 restaurants in Nederland waar u eigenlijk gegeten zou moeten hebben. Stond Plantage 87 vorig jaar nog op 83, dit jaar vonden de juryleden het restaurant, gevestigd in de oude kantine van jachthaven Watersportcentrum Braassemmermeer, zo goed dat het doorsteeg naar plek 76. Daarmee is het restaurant niet alleen het hoogst genoteerde restaurant uit Kaag en Braassem, maar ook het op één na hoogst genoteerde restaurant uit de regio. Alleen Latour uit Noordwijk staat 7 plekjes hoger dan het restaurant van Stephan en Wendie Möllers.

De Librije uit Zwolle voert evenals vorig jaar de lijst aan. Plantage 87 is niet het enige restaurant uit onze gemeente dat in de lijst staat. Ook Tante Kee uit Kaag en De Dijck uit Woubrugge behoren tot de 500 beste eetgelegenheden van ons land.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.