Josh Walet

Prikbus van GGD Hollands Midden komt naar Roelofarendsveen

GGD Hollands Midden zet op steeds meer plekken in de regio mobiele prikbussen in om voor iedereen bereikbaar te zijn. Vanaf woensdag 1 september wordt Roelofarendsveen aan het rijtje toegevoegd.

Daarmee staat het aantal prikbussen dat wekelijks in de regio staat op acht. GGD Hollands Midden: “Op deze manier zijn we voor veel inwoners nog beter bereikbaar. Kom langs als je nog niet gevaccineerd bent!” De exacte locatie voor de prikbus in Roelofarendsveen is op dit moment nog niet bekend. Ook de tijden volgen nog.

Als je nog geen eerste prik hebt gehad, kun je zonder afspraak terecht bij de GGD prikbus. Informatie over de standplaats en de openingstijden vind je op de pagina vaccinatielocaties en prikbus corona. Daar zal, net als in de andere prikbussen, geprikt worden met Pfizer. Er wordt dan meteen een afspraak gemaakt voor de tweede prik. Daar zit minimaal 3 weken tussen. Het is niet mogelijk zonder afspraak langs te komen voor de tweede prik.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen gisteren 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige gisteren 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.

Overige 23 sep. 2021 15:20

Gezinsdiensten in de tuin

De Sint Jan de Doper-kerk in Leimuiden nodigt alle gezinnen uit voor een gezinsviering in de tuin van de kerk. In deze viering wordt er extra aandacht gegeven aan de kinderen zodat het voor kinderen en ouders leuk is om (weer) naar de kerk te komen. Het kinderkoor Akkoord zal zingen.