Dennis

RC Jacobswoude opnieuw in actie voor Fietsmaatjes

Na het succes van het vorige jaar, een prachtige opbrengst van 3000 euro voor Fietsmaatjes, herhaalt Rotaryclub Jacobswoude de Rum Actie.

In het najaar van 2021 is RC Jacobswoude hiermee gestart in samenwerking met Mates Rum, een jonge onderneming uit Delfgouw. Van beide kanten waren we zeer tevreden over deze succesvolle actie. Bart Jonker, directeur / eigenaar van Mates Rum, was erg verheugd over de samenwerking. “ Ons jonge bedrijf heeft met veel plezier meegewerkt aan deze actie voor stichting Fietsmaatjes. Indien er het komende najaar wederom de wens bestaat om een soortgelijke actie te organiseren zullen wij hier graag aan meewerken “.

En hoe.. het assortiment is behoorlijk uitgebreid. Keuze volop. De topper Choco MATES, erg geschikt als Kerstgeschenk, is natuurlijk weer terug evenals de klassieke MATES rum. Daarnaast biedt Mates Rum dit jaar een mooie witte-, en een extra oude rum aan. Kwalitatieve rum voor een schappelijke prijs waarmee we het goede doel, Fietsmaatjes, dit jaar een mooi bedrag hopen te kunnen overhandigen.

Stefan van der Zwet, voorzitter Fietsmaatjes afdeling Kaag en Braassem, is verheugd dat de opbrengst van dit jaar wederom beschikbaar wordt gesteld aan Fietsmaatjes. “Stichting Fietsmaatjes groeit enorm. De oplopende kosten voor het materieel vragen continu zorg en aandacht. Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe actie”.

De Kick-Off vindt plaats op woensdag 16 november in restaurant “Bij René” te Leimuiden in aanwezigheid van Bart Jonker van Mates Rum, afgevaardigden van stichting Fietsmaatjes en diverse Rotaryclubs uit de regio. De actie is te volgen via de speciale website waar tevens bestellingen kunnen worden geplaatst.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.