Roti Enzo
Advertorial Horeca

Roti Enzo gaat maaltijden bezorgen

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Surinaams eten. Roti Enzo gaat vanaf donderdag 30 januari starten met een bezorgservice! Op elektrische fietsen zullen zij voortaan ook de maaltijd bij jou thuis bezorgen.

Vanaf donderdag 30 januari kun je Surinaams bestellen bij Roti Enzo. “We starten met bezorgen in Roelofarendsveen, Nieuwe Wetering en Oude Wetering”, vertelt Nancy van Roti Enzo. “In mei zijn wij gestart met Roti Enzo. Toen hebben we gezegd dat we eerst de klanten echt wilde leren kennen, zodat we een band met hen op konden bouwen.”

Extra service

Inmiddels is de klantenkring van Roti Enzo flink uitgebreid. “We kregen steeds meer de vraag of we het eten ook konden bezorgen. Daar gaan we binnenkort verandering in brengen!” glundert Nancy. “Het is een stukje extra service van ons naar de klant toe. Doordat mensen op de bank kunnen blijven zitten, maken we het nog een stukje laagdrempeliger om bij ons te bestellen.”

Website of applicatie

De bestelling kun je plaatsen via de website of via de Android app. “Momenteel hebben we alleen nog een app voor Android. Met een app voor Apple zijn we nog bezig.” Zowel via de website als via de app kun je alle gerechten bij Roti Enzo bestellen, waaronder de recentelijk toegevoegde ‘Stel je eigen roti samen’. “Ook hebben we het assortiment uitgebreid met koude broodjes en meer groenten. Hierdoor zijn er ook veganistische gerechten te bestellen.”

Vanaf 30 januari start Roti Enzo met bezorgen in de volgende postcodegebieden: postcode gebied 2371, 2376 en 2377. Het minimale bezorgbedrag bedraagt € 11,50. Voor de bezorgkosten wordt € 2,50 gerekend. Bestel je boven de € 20? Dan wordt het eten gratis bezorgd. Betalen kan via IDEAL of contant aan de deur.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.