Dennis

Schrijversduo presenteert nieuwste boek

Zaterdag presenteerde het schrijversduo Alice Bakker en Elly Godijn hun eerste boek uit de serie Angela & Emma. De presentatie vond plaats in de woonplaatsen van beide dames, Kaag en Braassem en Hoorn.

Vorig jaar schreef het duo, als eenmalig project, het boek Weerzien, een nouvelle in pocketformaat. Dit bleek zo'n succesvolle samenwerking, dat dit boek de intro werd voor een serie boeken over Angela & Emma. Het eerste boek uit die serie, Ontsluierd, werd gisteren dus gepresenteerd. Bakker is verantwoordelijk voor het personage Angela en Godijn voor Emma. De hoofdpersonages zijn onder de huid van beide schrijvers gekropen, zij ‘zijn’ elk hun personage. 

ONTSLUIERD
Na een ongemakkelijk weerzien, na vijfentwintig jaar, gaan de zussen Angela en Emma op zoek naar de
geheimen uit hun verleden. Het pad van de confrontatie verloopt hobbelig, het zijn niet alleen de spoken
van vroeger die hen lijken te achtervolgen. Angela & Emma is een roman met een diepere laag, die schuurt tegen een psychologische thriller. Net zoals de zussen soms de grenzen opzoeken, zo zoeken de auteurs die ook op.

Het boek Angela & Emma - Ontsluierd is te koop in de boekhandel, onder andere bij Veenerick boek & kantoor in Roelofarendsveen, maar ook online is het boek verkrijgbaar. In het najaar verschijnt er ook een luisterboek.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen 22 okt. 2021 15:10

Prematuren/couveusekinderen en prikkelverwerking

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby? Onder andere de prikkelverwerking kan erdoor verstoord raken.

Overige 22 okt. 2021 12:00

BoerenLeidse scoort hoog in regionale kaaskeuring

Na een jaar corona-onderbreking werd donderdag 21 oktober in Zoeterwoude weer de jaarlijkse Rondom Leiden kaaskeuring gehouden. Dit jaar werd de familie Kwakernaak uit Oud Ade uitgeroepen tot beste zelfkazers uit de Leidse regio. Met een zeer hoge score voor hun jonge Boeren Leidse én hun belegen Boeren Leidse kaas wonnen zij de wisseltrofee, het Leidse kaasmeisje. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 21 okt. 2021 16:38

Prikken zonder afspraak in Leimuiden

Op dinsdag 2 en woensdag 3 november van 13:00 – 19:00 uur in Sporthal Het Spant, Larikslaan 20, kun je zonder afspraak terecht voor een coronavaccinatie.

Overige 21 okt. 2021 15:00

Herkenbare voorstelling over dementie

Samen met Dementie Vriendelijk Kaag en Braassem organiseert WIJ Presenteert zondagmiddag 7 november de toneelvoorstelling Oploskoffie van Pythia Winia in de Alkeburcht in Roelofarendsveen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Advertorial Winkels 21 okt. 2021 13:24

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...