Dennis

Schrijversduo presenteert nieuwste boek

Zaterdag presenteerde het schrijversduo Alice Bakker en Elly Godijn hun eerste boek uit de serie Angela & Emma. De presentatie vond plaats in de woonplaatsen van beide dames, Kaag en Braassem en Hoorn.

Vorig jaar schreef het duo, als eenmalig project, het boek Weerzien, een nouvelle in pocketformaat. Dit bleek zo'n succesvolle samenwerking, dat dit boek de intro werd voor een serie boeken over Angela & Emma. Het eerste boek uit die serie, Ontsluierd, werd gisteren dus gepresenteerd. Bakker is verantwoordelijk voor het personage Angela en Godijn voor Emma. De hoofdpersonages zijn onder de huid van beide schrijvers gekropen, zij ‘zijn’ elk hun personage. 

ONTSLUIERD
Na een ongemakkelijk weerzien, na vijfentwintig jaar, gaan de zussen Angela en Emma op zoek naar de
geheimen uit hun verleden. Het pad van de confrontatie verloopt hobbelig, het zijn niet alleen de spoken
van vroeger die hen lijken te achtervolgen. Angela & Emma is een roman met een diepere laag, die schuurt tegen een psychologische thriller. Net zoals de zussen soms de grenzen opzoeken, zo zoeken de auteurs die ook op.

Het boek Angela & Emma - Ontsluierd is te koop in de boekhandel, onder andere bij Veenerick boek & kantoor in Roelofarendsveen, maar ook online is het boek verkrijgbaar. In het najaar verschijnt er ook een luisterboek.


Meer nieuws

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.

Overige 11 aug. 2022 18:00

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!