Dennis

Schrijversduo presenteert nieuwste boek

Zaterdag presenteerde het schrijversduo Alice Bakker en Elly Godijn hun eerste boek uit de serie Angela & Emma. De presentatie vond plaats in de woonplaatsen van beide dames, Kaag en Braassem en Hoorn.

Vorig jaar schreef het duo, als eenmalig project, het boek Weerzien, een nouvelle in pocketformaat. Dit bleek zo'n succesvolle samenwerking, dat dit boek de intro werd voor een serie boeken over Angela & Emma. Het eerste boek uit die serie, Ontsluierd, werd gisteren dus gepresenteerd. Bakker is verantwoordelijk voor het personage Angela en Godijn voor Emma. De hoofdpersonages zijn onder de huid van beide schrijvers gekropen, zij ‘zijn’ elk hun personage. 

ONTSLUIERD
Na een ongemakkelijk weerzien, na vijfentwintig jaar, gaan de zussen Angela en Emma op zoek naar de
geheimen uit hun verleden. Het pad van de confrontatie verloopt hobbelig, het zijn niet alleen de spoken
van vroeger die hen lijken te achtervolgen. Angela & Emma is een roman met een diepere laag, die schuurt tegen een psychologische thriller. Net zoals de zussen soms de grenzen opzoeken, zo zoeken de auteurs die ook op.

Het boek Angela & Emma - Ontsluierd is te koop in de boekhandel, onder andere bij Veenerick boek & kantoor in Roelofarendsveen, maar ook online is het boek verkrijgbaar. In het najaar verschijnt er ook een luisterboek.


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.