Dennis

Schrijversduo presenteert nieuwste boek

Zaterdag presenteerde het schrijversduo Alice Bakker en Elly Godijn hun eerste boek uit de serie Angela & Emma. De presentatie vond plaats in de woonplaatsen van beide dames, Kaag en Braassem en Hoorn.

Vorig jaar schreef het duo, als eenmalig project, het boek Weerzien, een nouvelle in pocketformaat. Dit bleek zo'n succesvolle samenwerking, dat dit boek de intro werd voor een serie boeken over Angela & Emma. Het eerste boek uit die serie, Ontsluierd, werd gisteren dus gepresenteerd. Bakker is verantwoordelijk voor het personage Angela en Godijn voor Emma. De hoofdpersonages zijn onder de huid van beide schrijvers gekropen, zij ‘zijn’ elk hun personage. 

ONTSLUIERD
Na een ongemakkelijk weerzien, na vijfentwintig jaar, gaan de zussen Angela en Emma op zoek naar de
geheimen uit hun verleden. Het pad van de confrontatie verloopt hobbelig, het zijn niet alleen de spoken
van vroeger die hen lijken te achtervolgen. Angela & Emma is een roman met een diepere laag, die schuurt tegen een psychologische thriller. Net zoals de zussen soms de grenzen opzoeken, zo zoeken de auteurs die ook op.

Het boek Angela & Emma - Ontsluierd is te koop in de boekhandel, onder andere bij Veenerick boek & kantoor in Roelofarendsveen, maar ook online is het boek verkrijgbaar. In het najaar verschijnt er ook een luisterboek.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.