Dennis

Serenade vanaf de watertoren

Evenals vorig jaar speelden Liefde voor Harmonie leden Ed van Berkel en Ton van Velzen ook dit jaar het Wilhelmus en Lang zal hij leven vanaf de Veense Watertoren.

Rond 10.00u verzamelden een aantal mensen zich rond de Noordhoek. Nadat de klokken van het gemeentehuis verstomden, betraden Ton en Ed het balkon van de watertoren. De aanwezigen zongen het Wilhelmus uit volle borst mee. 

_DSC5013.JPG

Een klein rondje door Roelofarendsveen leerde dat hier en daar mensen spulletjes vanuit hun tuin aan het verkopen zijn. 

_DSC5024.JPG

En uiteraard was er bij de bakker de jaarlijkse oranjetompoesfile.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.