Dennis

Sinterklaasintochten in Kaag en Braassem

Afgelopen maandag is het sinterklaasjournaal weer begonnen. Sint en de pieten zijn weer onderweg naar Nederland. Aanstaande zaterdag komt hij aan in Hellevoetsluis. Daarna komt de goedheiligman richting Kaag en Braassem.

Na de landelijke intocht komt de sint met rasse schreden naar Roelofarendsveen. Let op, dit jaar niet bij het haventje, maar bij het muziekcentrum aan het Noordeinde. Daarna volgt een rondgang door het dorp.

Na een weekje rust, de sint wordt natuurlijk al wat ouder, vervolgt sint op 19 november zijn intochten. Om 10.00u Komt hij in Leimuiden op het parkeerterrein van De Ontmoeting. Ook in Leimuiden volgt een rondgang. Rond 12.30u is Woubrugge aan de beurt. Sint hoopt dat de Comriekade ook dit jaar weer vol staat met kinderen. Daarna gaan we met z’n allen naar het Batehof.

Om 13.00u verschijnt de goedheiligman in Rijnsaterwoude. Jachthaven ’t Venegat is het decor van de intocht, waarna er nog een feest zal zijn in de Meerkant.

Zondag 20 november zijn Rijpwetering en Oud Ade aan de beurt. Rond 14.00u is de aankomst bij De Kolk gepland. Hoogmade is als laatste aan de beurt. Daar komt de sint traditioneel i de ochtend van 5 december aan, om daarna meteen door te gaan naar de school.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.