ingezonden

Sixtiesband 2nd half in Keijzer!

Op zondag 9 oktober treedt in partycentrum Keijzer te Leimuiden op de sixties band Second Half! 2nd half is een gezellige band met de roots in de sixties. Op het repertoire staan veel songs uit die tijd, instrumentals van The Shadows, The Spotnicks, Ventures en ook van de Nederlandse Maskers en Jumping Jewels. Naast deze instrumentals staat een gevarieerd aantal gezongen songs op de setlist, daarin oudjes van Elvis, Cliff enz.  Maar inmiddels ook mooie nieuwere songs.

De band bestaat uit 5 personen, drums (Ton) bas (Aad), gitaar (Aad en Fred) en zang (Carla Maria), de bandleden komen uit onze omgeving, Nieuw Vennep, Alphen aan den Rijn, Utrecht.

De bandleden hebben in vele andere bands gespeeld in hun jongere jaren, toen het weer begon te kriebelen zijn ze deze band begonnen, inmiddels alweer 10 jaar.

Als gevolg van corona is hun laatste optreden inmiddels 2 jaar oud, toevallig ook in Partycentrum Keijzer. Dat was destijds een groot succes, waarbij de voetjes van de vloer gingen in een vol Partycentrum Keijzer te Leimuiden.

Het optreden is zondag 9 oktober vanaf 16.00 uur, entree gratis, maar vol = vol.  Op http://www.2ndhalf.nl kun je het volledige repertoire vinden, op www.partycentrum-keijzer.nl de agenda van o.a. andere evenementen.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.