Dennis

Sloop voormalig café ’t Lage Land van start

Woensdag 18 november zijn de sloopwerkzaamheden van café ’t Lage Land in Oud Ade van start gegaan. De slopers zijn begonnen met de achterkant van het pand om zo naar voren te werken. Op de locatie aan de Leidseweg worden tien appartementen gerealiseerd.

Het nieuwe gebouw zal bestaan uit drie etages, waarvan vier woningen op de eerste en tweede etage en twee woningen op de derde etage. De bovenste twee appartementen zullen beide ongeveer 150 vierkante meter omvatten, de andere appartementen 80 vierkante meter. Ook zullen er bergingen en parkeerplaatsen worden gerealiseerd, welke onder de woningen komen. Overige parkeerplaatsen komen op een ander gedeelte van het terrein een plekje. De appartementen zijn allemaal al verkocht en kosten tussen de € 239.000 en € 400.000.

De werkzaamheden zouden al in september starten, maar vanwege de vele vragen over de hoogte van de appartementen is deze uitgesteld tot nu. Hierin was de vraag of de Vrouw Vennemolen last zou hebben van de appartementen bijna 12 meter hoog worden.

Bouwbedrijf Van der Geest Oud Ade hoopt in januari 2021 van start te gaan met de bouw van de appartementen. Naar verwachting zullen de appartementen dan een jaar later klaar zijn.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.