Dennis

Sluisconcert uitgesteld

Roelofarendsveen - 18 juli stond het Sluisconcert nabij de sluis aan de Noordkade in Roelofarendsveen gepland. Helaas heeft de organisatie door de maatregelen die verspreiding van het coronavirus tegen moeten gaan, moeten besluiten om het concert uit te stellen. De nieuwe datum – in 2021 – wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Ongeacht of op 18 juli 2020 weer openbare evenementen mogen plaatsvinden, zijn er een aantal redenen om af te zien van het grootse concert. Enerzijds is het door de genoemde maatregelen niet mogelijk voorbereidingen te treffen. Anderzijds hebben de geboekte artiesten om diezelfde reden niet de gelegenheid om repetities te houden.

Het Sluisconcert is een evenement dat voor een deel rust op sponsorbijdragen van het bedrijfsleven. Een groep die het nu zelf hartstikke zwaar heeft. De organisatie van het concert wil hen daarom niet extra belasten.

Er is veel onzekerheid over de ontwikkeling van de coronacrisis. Een jaar uitstel is daarom de beste optie. Het goede nieuws? Het Sluisconcert komt terug. Met een jaar extra voorbereidingstijd kan dat niet anders dan extra verbluffend worden.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.