Dennis

Sluisconcert uitgesteld

Roelofarendsveen - 18 juli stond het Sluisconcert nabij de sluis aan de Noordkade in Roelofarendsveen gepland. Helaas heeft de organisatie door de maatregelen die verspreiding van het coronavirus tegen moeten gaan, moeten besluiten om het concert uit te stellen. De nieuwe datum – in 2021 – wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Ongeacht of op 18 juli 2020 weer openbare evenementen mogen plaatsvinden, zijn er een aantal redenen om af te zien van het grootse concert. Enerzijds is het door de genoemde maatregelen niet mogelijk voorbereidingen te treffen. Anderzijds hebben de geboekte artiesten om diezelfde reden niet de gelegenheid om repetities te houden.

Het Sluisconcert is een evenement dat voor een deel rust op sponsorbijdragen van het bedrijfsleven. Een groep die het nu zelf hartstikke zwaar heeft. De organisatie van het concert wil hen daarom niet extra belasten.

Er is veel onzekerheid over de ontwikkeling van de coronacrisis. Een jaar uitstel is daarom de beste optie. Het goede nieuws? Het Sluisconcert komt terug. Met een jaar extra voorbereidingstijd kan dat niet anders dan extra verbluffend worden.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.