Vakantie Kinderweek '77

Vakantie kinderweek 77 gaat op thuisvakantie

Door de coronaperikelen ziet de speelweek van Vakantie Kinderweek '77 uit Leimuiden er dit jaar anders uit dan anders. Zo zal er dit jaar geen huttenbouw, knutselen in Het Spant en vuurkorvenfestival zijn.

Toch heeft de organisatie een aantal leuke activiteiten in de agenda staan. Dat zijn dan vooral dingen die je thuis kan doen. En, in tegenstelling tot andere jaren, is er nu niet één vakantieweek, maar is er de hele vakantie wat te doen. Elke week is er een nieuw thema. Elke zaterdag haal je je knutselpakket op bij de Keet aan de Tuiderij(naast zwembad De Kleine Oase). Elke woensdag is er knutselhulp. Een bandje kopen is dit jaar niet nodig. Wat je wel nodig hebt, is een paspoort. Ondanks dat je thuis blijft. 

 

Afgelopen zaterdag kon je voor het eerst je paspoort halen bij De Keet aan de Tuinderij. Heb je dit gemist, geen nood. Je kunt je paspoort iedere woensdag- en zaterdagmiddag ophalen bij de Keet. Van 14.00-16.00u zijn de mensen van de Vakantie Kinderwek '77 er om je te helpen. 

 

Naast de vele knutsel activiteiten zal er later dit jaar ook nog een stormbaan komen en wordt er een vossenjacht gehouden. Alle reden dus om een paspoort te gaan halen en deze hele vakantie lekker te knutselen en spelletjes te doen. Voor meer info check je de website van de Kinder Vakantieweek, http://www.vakantiekinderweek77.nl/thuisvakantie/


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.