Veens Verbond 2020 in een ander jasje

Het ontgaat niemand dat het COVID-19 virus ook de evenementenwereld op z’n kop zet. Ook de organisatie van Veens Verbond moet noodgedwongen rekening houden met de regelgeving. Hoewel het organisatorisch vermogen is veranderd, betekent dit niet dat de boel in de ijskast gezet wordt tot 2021. Sterker nog: Veens Verbond gaat het net even iets anders doen.

“De gezondheid van onze bezoekers is het allerbelangrijkste,” geven Thijs Heemskerk en Guido van der Zee,  organisatoren Veens Verbond, aan. “We verwachten op dit moment niet dat we op 19 september met duizenden vrienden op de Noordhoek kunnen gaan feesten. Daarnaast is Veens Verbond niet alleen een feest vóór, maar ook dóór Veenders. Met alle sponsoren, donateurs en vrijwilligers hebben we de afgelopen jaren ongekend gezellige feestjes kunnen bouwen, maar in de huidige situatie moeten we er anders naar kijken. Veel lokale ondernemers zitten in zwaar weer, en zij moeten met vol begrip zichzelf op de eerste plaats zetten, voor we weer samen kunnen gaan feesten.”

Toch kriebelt het idee om iets unieks op te zetten, om zo ook bewoners van de Veen iets te geven om naar uit te kijken. “We laten het er niet bij zitten, nee. We willen nog steeds iets heel vets neer gaan zetten, samen met al onze vrijwilligers en donateurs. We kunnen wel een goed feestje gebruiken, meer dan ooit misschien zelfs. Al is het thuis op de bank,” benadrukt Thijs.

“Wat we voor nu wel kunnen zeggen, is dat Veens Verbond zoals we haar kennen in 2020 niet op dezelfde manier terugkeert op de Noordhoek. Dat is balen, maar er ligt voldoende potentie om het ook dit jaar weer onvergetelijk te maken. We gaan weer even terug naar de tekentafel en gaan keihard brainstormen over wat we dit jaar kunnen gaan doen.”

Over de Veens Verbond editie van 2020 wordt snel meer bekend gemaakt, dus houd de kanalen van Veens Verbond in de gaten om op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.

WhatsApp Image 2020-05-13 at 12.10.57.jpeg


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.