Dennis

Veerdienst Kaag 2 zo goed als klaar voor gebruik

De afgelopen weken heeft Veerdienst Kaag hard gewerkt om Kaag 2 weer up and running te krijgen. Na een grote onderhoudsbeurt kunnen mensen vanaf 14 juni weer gebruikmaken van de veerdienst. 

Naast de grote onderhoudsbeurt zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. Waaronder een schonere scheepsmotor, een ruimere stuurhut en er zijn slagbomen gemonteerd om verkeersstromen veiliger te kunnen regelen. 

‘’Het verheugt ons te kunnen mededelen dat veerpont Kaag 2 terug is op locatie. Deze week wordt de veerpont gebruikt voor training aan bemanning om vertrouwd te raken met genoemde aanpassingen. Vanaf 14 juni zal Kaag 2 weer worden opgenomen in de veerdienst. Veerpont Kaag 1 zal later dit jaar, na de zomerdrukte, voor onderhoud naar de werf gaan’’, zo laat Veerdienst Kaag weten. 


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.