Veiligere route naar de nieuwe bushalte in Hoogmade

Sinds 15 december rijdt er geen bus meer door het dorp Hoogmade, maar over de omleidingsweg. De dorpsraad maakt zich zorgen over de onveilige route van en naar de bushalte. 

Deze zorg wordt gedeeld door de gemeente. De dorpsraad is daarom in overleg om te kijken hoe de route veiliger kan worden. Punt van aandacht zijn de oversteekplaatsen en het gebrek aan verlichting. 


Meer nieuws

Opinie vandaag 14:42

Lezing van boer Arwin Bos op 5 maart

Waar Arwin Bos begon als advocaat, is hij nu bezig met het voortzetten van zijn (voor)ouders’ akkerbouwbedrijf. Op 5 maart houdt hij om 20:00 uur in Dorpsleerhuis Woubrugge een lezing over de ethische en morele druk die boeren ervaren. 

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.