Pixabay
Advertorial Sport

Vier dagen vol voetbal, ontwikkeling en plezier met de Veense Voetbaldagen

Komende zomer organiseren Ed van Ruiten en Guido van der Meer op de velden van EMM ’21 de ‘Veense Voetbaldagen’. Beleef vier dagen lang plezier en ontwikkel je voetbalvaardigheden aan de hand van het bomvolle trainingsprogramma!

‘’Van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 juli behandelen we verschillende thema’s, spelen we allerlei toernooien en maak je dus ontzettend veel plezier met je (nieuwe) voetbalvrienden’’, laten de twee mannen weten. Naast vier onwijs leuke dagen ontvang je ook een Nike voetbalshirt en sokken, iedere dag een smaakvolle lunch en een leuk aandenken. De Veense Voetbaldagen is voor iedereen in de regio toegankelijk!

De motivatie voor het organiseren van deze voetbaldagen is het gebrek aan competitiewedstrijden dit seizoen. ‘’Want dit is als voetballer toch het allerleukste moment van de week.’’ Daarnaast lijkt een vakantie komende zomer door de pandemie nauwelijks mogelijk en bieden Ed en Guido graag een sportief alternatief.

Wanneer: woensdag 21 t/m zaterdag 24 juli 2021
Voor wie: Alle jongens en meisjes in Roelofarendsveen en omstreken
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar
Waar: Op de voetbalvelden van E.M.M. ‘21
Tijden: Van 9:30 uur tot 15:30 uur (met opvang vanaf 08:30 uur en tot 16:00 uur)
Kosten: 125 euro

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Schrijf je dan hier in! Je komt direct bij het inschrijfformulier uit. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur een mail naar veensevoetbaldagen@gmail.com of stuur een berichtje op Facebook of Instagram.

Veense Voetbaldagen.png


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.