Dennis

Voetbalwedstrijd tussen LV Roodenburg en vv Woubrugge uitgesteld

De wedstrijd van LV Roodenburg 1 en vv Woubrugge 1 op zaterdag 3 oktober is verzet naar dinsdagavond 13 oktober.

‘’Mede door de aangescherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is de toch al geplaagde selectie afgelopen week verder uitgedund’’, meldt v.v. Woubrugge op hun website.

De voetbalclub uit Woubrugge wil geen enkel risico nemen als het gaat gezondheid en heeft na overleg met de GGD en de KNVB besloten de wedstrijd naar een latere datum te verplaatsen. ‘’We hopen dat iedereen tegen die tijd weer op het veld staat.’’


Meer nieuws

Sport gisteren 17:44

EK Verbij binnen 100 meter over

Het EK in Heerenveen duurde dit jaar voor Kai Verbij nog geen 100 meter. Door een val na de start op de eerste 500 meter, kan hij zijn derde Europese titel voorlopig in de ijskast zetten.

Algemeen 15 jan. 2021 15:42

Elke maandag een brandende vraag van brandweer Leimuiden

Elke maandag stelt brandweer Leimuiden een brandende vraag op hun Facebook. Je hebt dan tot en met vrijdag om de vraag te beantwoorden. Daarna wordt de vraag beantwoord. Maar naast dat je meer leert over verschillende onderwerpen van de brandweer, komen er ook leuke acties aan met een daarbij horende prijs voorbij.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 13:15

Inenten zorgmedewerkers ook in de regio Hollands Midden van start gegaan

Vrijdagochtend 15 januari was ook voor GGD Hollands Midden het moment daar: de start van het vaccineren van zorgmedewerkers. De eerste vierhonderd zorgmedewerkers worden vandaag ingeënt in Leiden. Duizenden zorgmedewerkers zullen de komende periode volgen.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 11:37

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.