GGD Hollands Midden

Waarschuwing voor nepbrief contact coronapatiënt

Momenteel ontvangen inwoners in de regio Hollands Midden, waar Kaag en Braassem ook onder valt, per post een brief over een besmette patiënt in hun omgeving. Maar let op: deze brief is niet door de GGD Hollands Midden verzonden en wordt dus onterecht verspreid.

Op de brief staat het logo van het RIVM. Ook wordt verwezen naar het team infectieziekten van de GGD Hollands Midden. Als uit contactonderzoek blijkt dat je contact hebt gehad met een besmette patiënt, dan zal de GGD eerst telefonisch contact met je opnemen. De brief zal vervolgens per mail naar je toegestuurd worden. Deze brief ontvang je dus nooit per post.

Brief


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.