Dennis

Weer ongeval onderaan afrit A4 bij Roelofarendsveen

Nadat het al een tijdje weer goed was gegaan, was het begin van de avond weer raak onderaan de afrit van de A4 bij Roelofarendsveen. Twee auto's knalde op de beruchte kruising vol tegen elkaar aan.

Eén van de twee auto's is door rood gereden. Niemand raakte bij het ongeval gewond. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de rechter rijstrook, komend vanaf de botonde, afgesloten. Ook was het niet mogelijk om vanuit Roelofarendsveen linksaf de snelweg op te draaien. 

Een grijze volkswagen transporter vond het nodig om over een pion, die diende als afzetting, van de berger te rijden en deze mee te slepen. De pion werd bij de Achterweg achter gelaten, waarvoor dank. In de avond is de oprit nog even helemaal afgesloten geweest, zodat de provincie de door de witte auto verloren versnellingsbakolie kon weghalen.

Bots A4xn445 


Meer nieuws

Overige vandaag 07:11

Festival du Cirque bij Zomerspelen Hoogmade 2022

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus wordt de zomervakantie in Hoogmade traditiegetrouw afgesloten met Zomerspelen Hoogmade. Na twee jaar afwezigheid staat deze alweer 37e editie in het teken van Festival du Cirque: een mix van festival vibes en acrobatiek vertier. Alle activiteiten vinden plaats op het speelveld bij het Hendrik Meijerplantsoen in Hoogmade.

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.