Dennis

Werkzaamheden aan kruising Noordeinde – Braassemdreef in Roelofarendsveen vertraagd vanwege winterse weer

Sinds 11 januari wordt er hard gewerkt om het kruispunt op te knappen. Vanwege de aanhoudende vorst vorige week, lopen de werkzaamheden met twee weken uit.  

De kruising Braassemdreef - Noordeinde in Roelofarendsveen werd door veel weggebruikers als onduidelijk en onveilig ervaren. Via bewonersbijeenkomsten werd meegedacht over oplossingen om het kruispunt veiliger te maken. Dat resulteerde in een flinke hoeveelheid ideeën en suggesties.  

Op 10 februari werden de werkzaamheden aan het kruispunt stilgelegd. Door het winterse weer was het voor de werklieden niet mogelijk om straatwerk te verrichten om het asfalt te leggen.  

De werkzaamheden zouden eind februari 2021 gereed zijn. Door de verplichte pauze komen daar naar verwachting nu twee weken bij. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:25

Echtpaar Van Ruiten vandaag 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Van Ruiten uit Roelofarendsveen is vandaag 60 jaar getrouwd. Burgemeester Marina Van der Velde bracht een bezoekje aan dit zeer actieve stel dat nog steeds veel en ver fietst. ‘’Wat een prachtig moment!’’

Gemeente gisteren 15:11

Inzameldata oud papier maart

Vanaf augustus 2020 haalt Cyclus het oud papier op. De inzameldatum voor oud papier is zaterdag. De eerstvolgende inzameldatum voor het westen van de gemeente is 6 maart. In het oosten wordt het oud papier op 27 maart opgehaald.

Gemeente gisteren 13:36

Gemeente Kaag en Braassem geeft geen gehoor aan bezwaar huisvesting Kalmoeslaan

De gemeente Kaag en Braassem heeft eind februari twee woningen gereserveerd voor twee personen met een levensstijl die niet thuishoort in een woonwijk. Volgens omwonenden van de Kalmoeslaan in Rijnsaterwoude is de locatie te druk voor de twee individuen die juist in een prikkelarme omgeving moeten wonen. Uit de onlinebijeenkomst van donderdag 25 februari bleek de gemeente geen gehoor te geven aan het bezwaar van de omwonenden.

Cultuur 28 feb. 2021 11:48

Geen VGV '21

De aanhoudende pandemie heeft Splotsz doen besluiten ook dit jaar geen Veen Gaat Vreemd te vieren. Net als vorig jaar zal er ook dit jaar dus stil blijven in De Veen tijdens het paasweekeind.