Dennis Knetsch

Wij sluit af in de Wijk

Afgelopen zondag sloot WijPresenteert het theaterseizoen 2021 / 2022 af. Dit gebeurde met het evenement Kijk in de Wijk.

Kijk in de Wijk was een evenement met cabaret, muziek en cultuur. Je kocht een kaartje voor drie voorstellingen. Welke dat waren en vooral ook waar, was van tevoren niet duidelijk. Het enige wat bekend was, was dat iedereen Eckhardt And The House ziet in Poco Mas. De twee andere voorstellingen die Wij hadden brachten ons naar een kas in Nieuwe Wetering waar we flink mochten lachen om en met Jasper van der Veen. Het laatste optreden voor ons was in een huiskamer aan de Veerstraat in Oude Wetering, alwaar wij een concert van het Dafa Trio mochten meemaken. Maar er waren nog veel meer optredens(onder andere Wil van der Meer en Komen Lopen) op nog wisselender locaties.

Zo kreeg het theaterseizoen van WijPresenteert de waardige, leuke en verrassende afsluiter die het verdient en is Wij in de Wijk wat ons betreft een evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is.

kijk in de wijk (2).jpg


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.