Kliniek Alphen
Advertorial Gezondheid en welzijn

Wil jij nog fitter de zomer in?

Wil jij graag sneller jouw sportdoel bereiken? Dan ben je bij Kliniek Alphen aan het juiste adres! Zij beschikken over de juiste behandelingen om jou zomer klaar te maken. 

Bij Kliniek Alphen kan je terecht voor allerlei zaken voor huidtherapie van kwalitatief hoog niveau. Ook beschikken ze daar over een mooie en ruime schoonheidssalon waar met natuurlijke producten wordt gewerkt. Zo kan je terecht voor vermindering van de lichaamsomtrek en cellulitis. Het verstrakken van de huid is ook mogelijk.

Comfortabele behandeling 

Door jouw inzet met sport, het eten van verantwoorde voeding en de behandeling van Kliniek Alphen met de Velashape III, ga je nóg zelfverzekerder de zomer in. De Velashape III is het summum in technologie op het gebied van versteviging van de huid. De behandeling is geschikt voor cellulite, slappe huid na gewichtsverlies en reductie van de omvang.

Warmte, vacuüm en radio-frequente energie worden gecombineerd in een behandeling om het uiteindelijke resultaat te bereiken. De meest toegankelijke gebieden zijn de buik, flanken, hals, bovenbenen en rug. Er zijn meerdere behandelingen nodig. Belangrijk is om goed te bewegen en te letten op jouw voeding naast deze behandelingskuur voor het optimale resultaat.

Maak een afspraak bij de huidtherapeute voor een gratis consult. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.