Z&PC Alkemade organiseert zwemevenement voor Machiel

Het leven van Machiel en Dionne uit Roelofarendsveen veranderde plotseling toen Machiel (42) op 18 augustus 2019 uitgleed en verkeerd terechtkwam. Hierbij liep hij een hoge dwarslaesie op. Om Machiel te helpen organiseert Z&PC Alkemade een 24 uurs zwemevenement. Benieuwd naar het overzicht van deze dag?

Machiel heeft een goede band met Z&PC Alkemade, hij is namelijk al jaren lid van de club. De zwem- en poloclub doet daarom graag iets terug voor Machiel. In het weekend van 5 en 6 september organiseert Z&PC Alkemade een 24 uurs zwemevenement. Hiermee hopen zij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Machiel. Na een jaar intensief trainen mag Machiel namelijk naar huis. Z&PC Alkemade wil hem nog meer vrijheid geven door geld in te zamelen voor een handbike.

Het evenement start op zaterdag 5 september met een polowedstrijd van zijn eigen team. Daarna is er voor alle jeugd van de gemeente discozwemmen. De gehele avond en nacht zullen er verschillende activiteiten zijn: estafette zwemmen, lange afstand zwemmen, polowedstrijden en clinics. Iefke van Belkum (olympisch kampioen) en Tim van der Meer (top nivo trainer/eredivisie speler) zullen clinics komen verzorgen. Dit alles natuurlijk tegen inschrijfgeld en sponsoring. 

De afsluiting zal een wedstrijd zijn van oud waterpoloërs. Ben je ooit lid geweest en heb je wel zin in een partijtje polo? Meld je dan zo snel mogelijk aan via 24uurvoormachiel@gmail.com, of via de eigen website van Z&PC Alkemade. Houd social media in de gaten, want deze week zullen de inschrijfmogelijkheden worden geopend. 

WhatsApp Image 2020-08-27 at 09.24.06 (1).jpeg


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.