Stilstaand beeld van het filmpje

Ijs van Richard Groenendijk bij Restaurant Wagenaar!

‘’Zaterdag tussen 13:00 en 15:00 uur zal Wagenaars’ nieuwste werknemer de sterren van de hemel scheppen bij ons EIGEN ijs’’, laat Restaurant Wagenaar weten. Wie die ‘nieuwste werknemer’ dan is?

Niemand minder dan cabaretier Richard Groenendijk, een bekende van de eigenaar van het restaurant, die zichzelf aankondigt in een filmpje. Waarom? ''Om Restaurant Wagenaar een beetje uit de penarie te helpen'', aldus Groenendijk.

Tussen 13:00 en 15:00 uur kun je bij hem een ijsje halen en eventueel een selfie maken (met scherm ertussen).

Wil jij een ijsje van Richard Groenendijk geschept krijgen? Kom dan zaterdag 20 juni langs bij Restaurant Wagenaar, gelegen op Zuideinde 3b in Roelofarendsveen.

Soep op je Stoep

Eerder kwam het restaurant al met een andere actie, namelijk Soep op je Stoep. Vanuit het gegeven dat een pannetje soep bij iemand brengen vaak wat steun biedt, ontstond het plan om soep te gaan maken voor hen die daar behoefte aan hebben in de coronacrisis. Mensen die de straat niet meer op mogen of durven. Maar ook mensen die de hele dag keihard gewerkt hebben en de puf niet meer hebben om zelf iets te koken. 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.