Maaike Krul
Advertorial Overige

Maaike Krul van schoonheidssalon SkinStyle genomineerd voor Beauty Awards

Maaike Krul, eigenaresse van Schoonheidssalon SkinStyle, is genomineerd voor de Beauty Awards in de categorie 'Newcomer of the Year 2020'. Haar schoonheidssalon in Roelofarendsveen bestaat pas 1,5 jaar, maar ze heeft nu al een nominatie te pakken voor dé hoogst gewaardeerde nationale vakwedstrijd.

De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals om de beauty branche te professionaliseren. In totaal zijn er 7 categorieën met elk 3 genomineerde specialisten. Iedere categorie wordt door een vakkundige jury beoordeeld, waarbij een diepgaande screening van de deelnemers en hun bedrijf wordt gedaan. De kandidaten worden beoordeeld op visie, vakkennis, bedrijfsmatige competenties, en of zij een goed voorbeeld zijn voor de branche.

Behandeling van cliënten met huidbehoeften

“Als tiener kreeg ik te maken met acné, een vervelende periode waarin ik vaak onzeker was over mijn huid. Op 16-jarige leeftijd begon ik met de opleiding Allround Schoonheidsspecialist. Tijdens mijn opleiding merkte ik dat er veel mensen erg onzeker zijn door hun huid. Niet alleen bij acné, maar ook bij een extreem gevoelige huid, een ouder wordende huid of als je pigment problemen ervaart”, vertelt Maaike Krul.

“In mijn salon behandel ik veel cliënten met deze huidbehoeften. Samen werken we aan de mooiste huid en al na een enkele behandeling zie je een duidelijk verschil aan de huid en zijn mijn cliënten veel zekerder. Naast het behalen van de mooiste resultaten vind ik het belangrijk huidverbetering te combineren met ontspanning. Dat ik met mijn werk dagelijks zulke mooie resultaten mag behalen is een droom!”

Nominatie voor Beauty Award

Begin februari mag Maaike haar inzending verdedigen tegenover de voltallige jury. “Mijn enorme passie voor het vak en de nieuwsgierigheid naar ontwikkeling en innovatie wordt met deze nominatie beloond. Ik ga mijn uiterste best doen om de jury ervan te overtuigen dat ik degene ben die de Beauty Award verdient!” Daarna is het wachten op de uitslag, die plaatsvindt op zondag 19 april tijdens een gala-avond. Maaike vervolgt: “Om als 21-jarige genomineerd te zijn voor de Beauty Award is enorm spannend, maar ik kijk uit naar een leuke avond en hoop dat ik de award mee naar huis mag nemen.”

Speciaal voor deze nominatie is de Beauty Award Treatment samengesteld. Een heerlijke behandeling waarbij huidverbetering wordt gecombineerd met ontspanning inclusief een verrassing voor thuis. Deze behandeling is te reserveren via email, telefoon, whatsapp of via het online reserveringssysteem op de website www.skinstyle.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.