Dennis

Vomar neemt extra maatregel

Behalve plexiglas voor de kassa’s en verzoeken om zo veel mogelijk alleen boodschappen te doen, komt de Vomar nu met een extra maatregel. 

Zo heeft de supermarkt hesjes voor de medewerkers laten maken waarop staat ‘’Graag 1,5 meter afstand houden’’. Op deze manier wil de supermarkt de klanten eraan herinneren echt minimaal 1,5 meter afstand te houden van andere klanten, maar ook van de medewerkers.

Zoals Rutte in een van zijn speeches al benoemde, worden zij vaak vergeten. Terwijl de medewerkers aan het vakkenvullen zijn, zou het nog te vaak gebeuren dat klanten even snel iets uit het schap willen pakken en te dichtbij komen.

1,5 meter afstand houden van elkaar is een van de belangrijkste maatregelen in het voorkomen van verspreiding van het coronavirus.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.