Daling aantal coronabesmettingen ook in Kaag en Braassem zichtbaar: 59 nieuwe besmettingen

Waar het aantal nieuwe coronabesmettingen vorige week nog 104 bedroeg, is nu een aanzienlijke daling ingezet. Deze week staat het aantal besmettingen op 59.

In heel de regio Hollands Midden werden er afgelopen week minder coronatesten afgenomen, ook in Kaag en Braassem. Het gaat om zo’n 150 coronatesten minder dan de week ervoor. Het aantal nieuwe coronabesmettingen is ook gedaald. In week 44 werden er 104 nieuwe coronabesmettingen gemeld, nu zijn er 59 nieuwe coronabesmettingen gemeld door GGD Hollands Midden.

Er werden geen personen opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen sterfgevallen bijgekomen.

Actuele cijfers zijn raadpleegbaar via het coronadashboard

Lees ook: Strengere coronamaatregelen: ‘doorstroomlocaties’ gaan dicht, groepsgrootte wordt verder ingeperkt


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.